MATORA SVE ZNA! Era Ojdanić (75) priznao da li je imao s*ks sa 54 godine mlađom Palčicom iz Zadruge! PERVERZNO

Zadrugari u Beloj kući danima pričaju o navodnoj aferi Anastasije Stanojević Palčice sa 54 godine starijim pevačem narodne muzike Erom Ojdanićem, o čemu je prva javno progovorila Jovana Tomić Matora, a sada se oglasio pevač.

Matora je, naime, u jednoj od svađa sa Palčicom otkrila da je ona spavala sa Ojdanićem, što je Palčica oštro demantovala i poručila da je glasine ne interesuju, već dokazi „crno na belo“.

– Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom. Ljubili smo se, kada su žurke grlili smo se, ljubili i sve to, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa – počeo je priču Era, koji je priznao da je hteo da pomogne Palčici.

– Ona nije svraćala u moj motel, mada sam joj ja ponudio da bude šefica recepcije. Ona je to odbila, kaže: „Nemam vremena da se bavim tim poslovima jer sam mlada, lepa, seksepilna, zgodna, moram to nekako da unovčim“.

Na pitanje da li joj je u tome pomogao, Era kaže:

– Naravno da sam joj pomogao. Forsirao sam je da igra i peva, savetovao kako treba da vrti muškarce oko malog prsta. Bila mi je odličan učenik.

Direktno je upitan da li je sa Palčicom imao s*ks, budući da je to u „Zadruzi“ ispričala Matora.

– Čekajte da se setim, leb ti j*bem. Matora to sve beleži, ona zna sva događanja iz mog seksualnog života. Matoru mnogo volim, njoj sam se mnogo puta poverio za neke stvari, ona to zna. Matora sve zna o meni, da znate. Ne mogu da se setim da li sam imao s*ks sa Palčicom, ali Matora ako zna, neka ispriča situaciju – poručio je Ojdanić, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare