NEMAČKA KAO RATNA ZONA: Policajce gađali petardama i raketama! Rulja tukla vatrogasce, a specijalci pendrečili huligane! VIDEO 

Nemačka policija, Hitna pomoć i vatrogasci napadnuti su u novogdišnjo noći više puta od obesnih građana koji su na njih pucali vatromet, petarde, bacali protivpožarne aparate i palili smeće.

Kako piše nemački Bild širom Nemačke policajci su vodili bitke za omladinom, koja je u opštem ludilu petardama i vatrometom gađala sve i napadale organe reda.

Samo u Berlinu u novogodišnjoj noći povređeno je 15 vatrogasa i 18 policajaca, posebno u okruzima Krojcberg i Nojklen u kojima živi veliki broj migranata. Na većinu policajaca i vatrogasaca bacane su petarde, a neki su sa ozbiljnim povredama prebačeni u bolnicu.

U Krojcebrgu naparavljena je prvo barikada od smeća, koja je zapaljena. Kada su stigli vatrogasci njih je napalo oko 200 maskiranih ljudi od kojih su neki na njih ispalili rakete.

Jedan od policijskih automobila je zapaljen kad je na njega ispaljena raketa, koja je uletela kroz otvoreni prozor i eksplodirala.

U ovom haosu i metežu posle dolaska specijalaca uhapšene su 103 osobe od kojih je 98 mušakraca i pet žena, piše nemački Bild.

Policija je za omladince kako su naveli istočno evropskog porekla naredila deportaciju, a šestorica su optužena i za nanošenje telsnih povredea i materijalnu štetu.

Još gore bilo je u Bohumu tamo je 300 migranata opkolilo policajce i gađali ih petardama takozvanim dinamitarama.

U Lajpcigu levičarski ekstremisti napali su hitnu pomoć, a policija je morala do kristi vodene topove i oklopna vozila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare