KO JE KARAPANDŽIĆ KOJI JE PRIMLJEN GO I BOS U URGENTNI: Pregazio dedu, na suđenju se pojavio u modricama, evo s kim je bio u vezi

Boris Karapandžić, pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića rano jutros primljen je u Urgentni centar s brojnim povredama, go i bos.

On je inače, pušten iz pritvora prošle godine u oktobru u postupku koji se vodi protiv njega i klana Veljka Belivuka, a ovo nije prvi put da je povređen otkad je na slobodi. Naime, on je krajem novembra pretučen zbog navodnog sukoba oko jednog butika koji se bavi prodajom navijačkih stvari. Kada se kasnije pojavio na suđenju, bile su vidljive modrice na glavi, ali prijavu nije podneo policiji.

Inače, Karapandžić se optužnicom protiv ozloglašenog klana tereti da je bio član kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Pre hapšenja 4. februara 2021. godine, pripadnici klana policiji uglavnom nisu bili poznati po užasnim zločinima, već su hapšeni i osuđivani uglavnom zbog droge, nasilničkog ponašanja i oružja.

Boris Karapandžić osuđivan je zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba „Komitet“ 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja

Bio u vezi sa Ivanom Buhom

Nakon što je u velikoj akciji policije i BIA uhapšen, otkriveni su zanimljivi detalji iz njegovog ljubavnog života, a to je da je u vezi sa Ivanom Buhom, nekadašnjom suprugom bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta.

O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe „Principi“. Inače, Ivana i Ljubiša su prošli kroz pravi pakao od veze, i sada posle svega između njih dvoje vlada prava mržnja.

Pregazio dedu

Karapandžić iza sebe ima i proces zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao 2019. godine kada je usmrtio pešaka u Beogradu. On je tada, sa nanogicom, bio za volanom „ševroleta“, pregazio je pešaka u trenutku kada je pokušavao da pretrči auto-put. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes.

Sukob s Vavićem

Inače, navijač poznat i po nadimku Karapandža i ranije je bio u žiži javnosti. Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana – Aleksandra Vavića.

Podsetimo, demoliranje Vavićevog kafića na Karaburmi dogodilo se u decembru 2013. Policija je tada uhapsila grupu huligana, među kojima je bio i Boris Karapandžić. Tokom suđenja je priznao krivicu, ali je tvrdio da je kobne večeri došao u kafić da razgovara s Vavićem, jer ga je prethodno u Karađorđevom parku napala grupa mladića uz reči „ovo ti je od Vavića“.

Zbog nasilničkog ponašanja u „Holivudu“ tada je osuđen na tri godine zatvora, ali pošto mu je sud spojio ranije kazne zbog trgovine drogom i oružjem, osuđen je na ukupno četiri godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare