DOŠLO JE DO SUKOBA SA OBEZBEĐENJEM! Novi detalji haosa na Fristajleru: Izbacili su nas napolje bez jakni i ličnih stvari!

Poznati beogradski splav počeo je da tone samo nekoliko minuta nakon što su prisutni odbrojavali i dočekali Novu godinu.

Fristajler je sada već gotovo potpuno potopljen. Zadnji deo splava nalazi potpuno u vodi, a na licu mesta nema nikoga sa splava ko bi mogao da da više informacija o sinoćnjem događaju.

Međutim, očevidaca haosa ipak ima, s obzirom na to da su se vraćali po lične stvari koje su im ostale.

 Nismo bili svesni prvo šta se dešava! Ja sam, na sreću, bio bliže izlazu, bliže delu koji nije potonuo – rekao je mladić koji je svedočio incidentu koji se dogodio sinoć za Republiku.

Ipak, kaže, čitav događaj ostaje u senci sukoba sa obezbeđenjem splava.

– Došlo je i do sukoba sa obezbeđenjem, jer nam nisu davali da uzmemo stvari iz garderobe. Nisu nam dali nikakve instrukcije kako da se evakuišemo, gde da idemo, nastao je potpuni haos i došlo je do svađe. Bukvalno smo izbačeni – dodao je.

Svi su morali da napuste splav u onome u čemu su u tom trenutku bili obučeni, kaže, tako da su se devojke u haljinama smrzavale ispred.

Od jutros na ulazu u Fristajler stoje jakne, bunde i lične stvari prebačene preko ograde. Naš sagovornik kaže da je, srećom, pronašao svoju jaknu među nabacanom garderobom.

Podsetimo, splav je, prema prvim informacijama, potonuo, jer se na njemu nalazilo više ljudi nego što on može da primi. Takođe, policija je medijima rekla da nema povređenih, osim dve devojke koje su pale prilikom evakuacije. 

Policija je obezbeđivala mesto incidenta, jer je postojala bojazan da će se pokidati i kablovi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare