MAJKA NAŠLA TELO VLASNIKA KLUBA U NEGOTINU: Pucao sebi u glavu! Zaposleni imaju samo reči hvale za svog gazdu

Vlasnik jednog od najpoznatijeg noćnog kluba u Timočkoj krajini, muškarac (49) ubio se jednim hicem iz pištolja. Zvanično, motiv se ne zna jer nije ostavio oproštajno pismo.

– Noćni klub je u Negotinu, gde je živeo. Bio je uspešan u svom poslu, nema Timočanina koji nije čuo za njegov klub u kome su gostovala najpoznatija imena estrade, koji je bio ekskluzivno uređen, sa bazenom. Na žalost, okolnosti su ga naterale da presudi sebi – kažu meštani.

Ubio se jednim hicem iz pištolja juče, u ranim jutarnjim satima. Ubio se u svojoj sobi, a kako je u kući živeo samo sa majkom, ona ga je i pronašla. Verovatno je čula pucanj koji ju je probudio, otrčala u sinovljevu sobu i zatekla ga mrtvog.

– Nije ostavio oproštajno pismo, tako da zvanično razlog ovog čina ne može biti saopšten. Međutim, u razgovoru sa njegovim prijateljima, došli smo do saznanja da je dugovao novac zelenašima, a kamate su rasle i rasle. Zelenaši su počeli da mu prete, o je učestalo, bilo je i po nekoliko puta dnevno. Pretpostavljamo da on nnije mogao da izdrži toliki pritisak. Takođe, pretpostavka je i da se zadužio zbog svog čuvenog noćnog kluba. Međutim, ni za to ne postoje dokazi…- saznajemo od nadležnih.

– Živeo je u kući sa majkom, otac mu je preminuo pre više godina. Bio je u braku, razveo se pre šest, sedam godina. Ima sina i ćerku, ćerka je diplomirala arhitekturu, a sin je na studijama. Iako razveden, bio je u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, koja je odmah, čim je čula jezive vesti, došla kod bivše svekrve – saznajemo od komšija.

Zaposleni u klubu imaju samo reči hvale za svog gazdu.

– Bio je predivan gazda, nas oko 15 zaposlenih smo ga zaista gotivili. Uvek se šalio, duša od čoveka, nije se prema nama ponašao kao gazda već kao prijatelj – kažu zaposleni u ovom klubu.

Porodica je izjavila da uopšte ne sumnja da je reč o samoubistvu i izrazila želju da ne bude obdukcije. Da li će nadležni to prihvatiti, za sada se ne zna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare