SNEŽANA BABIĆ OTKRILA KOJA PEVAČICA JOJ BILA NAJVEĆA KONKURENCIJA! Vrhunac dve karijere koja je sprovedena u saradnju?!

Popularnost kod Snežane Babić traje decenijama, a provlači se pitanje koga je smatrala kao konkurenta na vrhnucu njene karijere.

Ona je gostovala u „Pulsu Srbije“ kod voditelja Ivana Gajića kada je, između ostalog, odgonetnula zagonetku oko toga koja pevačica je bila njoj najveća konkurencija.

Ona je rekla da je to bila Dragana Mirković, ali da to nije bila konkurencija u smislu nezdravog takmičenja, već da je to maltene bila saradnja, pa se prisetila anegdote kada su imale turneju u isto vreme.

– Ja bih pre rekla pozitivno takmičenje, a ne konkurencija. Ne bih rekla ni takmičenje, jer u trenutku kada sam ja imala turneju, to je imala i Dragana Mirković. Mi smo čak imale u svojim timovima ljude koje smo rotirali, to je bila maltene saradnja. Znalo se da ako neko ima turneju u Majdanpeku i Boru, onda ti ideš na drugu stranu – započela je pevačica, prenosi Kurir.

Nakon toga, konstantovano je da je tada delovalo sve bezbrižnije nego danas, a Sneki je na to odgovorila u misterioznom stilu.

– Doduše, nikada nije bilo bezbržno, uvek je bilo turbulentno. Svako vreme nosi svoje breme, a današnje vreme je verovatno donelo neki vid takmičenja u svemu – zaključila je Sneki.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare