NEVEROVATNE EMOCIJE OBRADOVIĆA U ISTANBULU! Grobari kažu da ga NIKAD nisu videli ovakvog, a promaklo je svima tokom prenosa VIDEO 

Košarkaši Partizana pobedili su u Istanbulu Fenerbahče rezultatom 73:72, a koliko je trijumf nad liderom Evrolige značio treneru Željku Obradoviću videlo se na samom kraju utakmice.

Crno-beli su u okviru 15. kola gostovali ekipi koja je delila prvo mesto sa identičnim učinkom sa Barselonom i Monakom.

Iako je Fenerbahče bio veliki favorit za pobedu, Partizan rivalu nije dozvolio da dođe do „bezbedne“ prednosti, a uz pomoć povratnika posle povrede Alekse Avramovića i njegovih pogodaka sa linije slobodnih bacanja, na kraju je srpski predstavnik slavio.

Posebno je interesantna reakcija Željka Obradovića, koju mnogi nisu primetili tokom televizijskog prenosa.

Kada je Joanis Papapetru pri rezultatu 73:72, došao do ukradene lopte u poslednjem napadu Fenerbahčea, Obradović nije mogao da sakrije emocije.

Kada je snimak njegove radosti stigao do društvenih mreža, navijači su bili složni da nikada ranije nisu videli ovakvu reakciju popularnog Žoca.

Trofejni stručnjak sa devet evroligaških titula, na ovaj način je proslavio pobedu u 15. kolu koja, doduše, jeste velika i značajna.

„Utakmice poput ove i završnice kao što je ova mnogo zavise od sreće koja je večeras bila na našoj strani. Oba tima igrali su jako dobro i imali mogućnost da pobede. Veoma sam ponosan na svoju ekipu. Znali smo koji kvalitet poseduje Fenerbahče. Vodili su, nismo odustajali i zbog toga smo došli u poziciju da preokrenemo i na kraju slavimo“, rekao je Obradović nakon utakmice i dodao:

„Promašili smo veliki broj slobodnih bacanja za košarkašku utakmicu, ali odbrana je bilo na zavidnom nivou za razliku od prethodnih mečeva. Pripremili smo utakmicu kako treba. Večeras smo odreagovali totalno drugačije u odnosu na prethodna izdanja. Ako promašuješ šuteve moraš igrati odbranu. Ovo je put ako želimo shvatiti da ovakvim pristupom na parketu možemo parirati svakoj ekipi. Veoma važna pobeda za nas i važno je da verujemo u naše mogućnosti i kada pobedite lidera Evrolige, znači možete protiv svih timova“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare