DEJAN SE OGLASIO NAKON VESTI DA JE ALEKS BILA S MARKOM MESAROM: „Nemojte to da me pitate, znate kome da postavite to pitanje“ 

Dejan Dragojević ne može da dođe sebi od kada ga je Aleksandra Nikolić prevarila s Filipom Carom, a sada mu je stigla nova informacija da je njegova bivša devojka imala aferu sa Markom Miljkovićem Mesarom, kojem se sudi za ogroman broj jezivih zločina

Tokom ročišta u Specijalnom sudu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka, Srđan Lalić spomenuo starletu i učesnicu „Zadruge“Aleksandru Nikolić, koja je javnosti postala poznata jer se, kako se sumnja, navodno bavila prostitucijom u Bujanovcu. 

Pitanja je tokom ročišta, svedoku – okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.

Jesam, naprimer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odnose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije – rekao je Lalić.

Njen bivši dečko Dejan Dragojević bio je besan što mu novinari uopšte postavljaju pitanja na ovu temu: 

– Ne interesuje me to. Ja te ljude niti poznajem, niti bih da se mešam u to. To je pitanje za nju, za njenu mamu, znate kome to pitanje treba da se postavi. Rekao sam, to me ne interesuje! Nemojte to da me pitate, zamisli ja tako da pitam… Ne zanima me! Sa njom nemam ništa, ne interesuje me, njen život, njena prošlost, budućnost… – kazao je Dejan Dragojević. 

– Moji je više ne komentarišu, niko. Sve je to bilo, prošlo. Šta u kući da pričamo o njoj? Moja majka radi, nema vremena da komentariše to. Da većamo šta bi bilo kad bi bilo, ma ne… Ljudi koji uđu u život i izađu ne mogu da mi pomere više ništa, ne dozvoljavam to – dodao je Dejan besno.

Podsetimo, Aleksandrina majka Slovenka ranije je govorila o poznanstu svoje ćerke sa Mesarom. 

– Marko Miljković je bio naš komšija, druga kuća od zgrade. Poznajemo ga kao komšiju. Dobra sam sa njegovim ocem i bratom. To nema veze sa životom da je moja ćerka bila intimna sa njima. Marko je imao svoju ženu pre nego što je završio u zatvoru, tačnije devojku koju je oženio i ima dvoje dece sa njom. Nije tačno da je bežala od njih u rijaliti. Aleksandra ga je poznavala, ali samo kao komšiju – kazala je tad Slovenka.

– Da li ima još nešto da se nakači Aleksandri? Zna se ko je bio u društvu takvih ljudi. Neka se preispitaju te koje su bile u takvim društvima, razne starlete i poznate devojke, a glume neke dame. Obogatile su se i dobile silne stanove od njih. Moja Aleksandra niti se obogatila od njih, niti ima veze sa tim – dodala je Aleksandrina majka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare