VESNA ZMIJANAC UZELA BOGATSTVO NA ČUVENOM MEGAHITU: Od „Jorgovana“ uzela 500.000 €, a evo kako je snimljen čuveni DUET 

Vesna Zmijanac kaže da je od svakog svog megahita zaradila po 500.000 evra! Pevačici su najviše novca u bogatoj karijeri donele pesme „Jorgovani“, poznati duet s Dinom Merlinom, i hit „Nevera“.

Ona je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i na pitanje voditelja da li bi pre uzela pola miliona evra u kešu ili neki hit, odgovorila je da bi se uvek odlučila za dobru pesmu.

– Od samo jednog megahita koji godinama traje može da se zaradi najmanje 500.000 evra! To mora da bude ozbiljna pesma, kao što su, na primer, „Jorgovani“, koja se sluša preko 35 godina. Takođe i „Nevera“, koju sam snimila pre 45 godina, a i dalje je pevam na nastupima. Zamislite samo koliko sam je puta za sve ove decenije otpevala za novac i koliko sam na njoj zaradila. I u današnje vreme može da se „ubode“ jedan takav hit – objasnila je pevačic.

Mada se njena ćerka Nikolija Jovanović bavi pop muzikom, Vesna bi volela da snime duet:

– Uskoro bi trebalo da objavim novu pesmu. Album nemam u planu, previše mi je to posla. Sa Nikolijom bih rado snimila duet, samo treba da nađemo pravu pesmu.

Pesma „Kad zamirišu jorgovani“ je osamdesetih bila ubedljivo jedan od najvećih hitova na prostoru tadašnje Jugoslavije. Objavljena je na Vesninom albumu „Istina“, koji je prodat u rekordnih 900.000 primeraka.

Dino Merlin je jednom prilikom otkrio kako je došlo do dueta sa Vesnom.

„Do dueta je došlo nakon neuspešnog trećeg albuma. Dobio sam ideju da snimim duet, ali nisam znao s kim. I dok sam razgovarao s menadžerom u jednom lokalu o tome, kolega mi je dobacio: Vesna Zmijanac! Odmah smo se spakovali, krenuli u Beograd i upali u studio gde je Vesna snimala ploču. Nakon prvog slušanja, Vesna je odlučila da snimi ovaj duet“, ispričao je Dino Merlin u jednom intervjuu.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare