„IDIOTIZAM! SVAKI ČOVEK TREBA DA DOBIJE PENZIJU, A NACIONALNA JE ŠLAG NA TORTU“! Estradni umetnici nikada jasniji: Zaslužujemo to

Nacionalne penzije često su predmet raznih polemika, a njima se nadaju mnogi estradni umetnici. Mnogi misle da ih pevači ne zaslužuju jer su dosta zaradili tokom svojih karijera.

– Idiotizam, kako ne treba? Svaki čovek treba da dobije penziju. Pogotovo u mojim godinama. Šta ja sada mogu da radim, čime da se bavim? Koje su to para koje čovek može da zaradi, a da ne može da potroši. Pogotovo u vreme kada sam ja radila, mnogo se manje zarađivalo. Sada je tu ta nacionalna penzija koja bi bila šlag na tortu i koja bi mi pre svega psihički mnogo značila – rekla je pevačica Nada Obrić, prenosi Kurir.

– To je vrlo nevaspitano. Opet govori o našem nivou duhovnosti i vaspitanja. Ako neko nešto zaslužuje, onda zaslužuje – rekla je pevačica Gordana Goca Lazarević.

– Ja sam velike pare zaradio u životu, ali kada sam gradio kuću. Nisam kupovao cement u Minhenu, već sam potrošio u mojoj državu. Ako treba nešto da mi se vrati, pa zašto da mi se ne vrati – naveo je pevač Rade Jorović.

Kako god budu podeljene nacionalne penzije verujem da će otići u ruke onih koji su je zaslužili.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare