NAJNOVIJI DETALJI OTMICE I TUČE NA PUMPI U BORČI: Mladića strpali u pikapa i odvezli ga da ga biju, a evo ko je uhapšen! 

U beogradskom naselju Borča, na jednoj benzinskoj pumpi, u noći između subote i nedelje je došlo do otmice i tuče između sedmorice mladića. Trojica siledžija su brzo uhapšena, a protiv njih su podnete krivične prijave, saznaje Kurir!

Trojica oštećenih mladića D. S. (37), A. R. (35) i D. D. (26) su bili u „mazdi“ na pumpi, kada su iz drugog vozila izašla četvorica i počela da ih udaraju pesnicama, šutiraju i mlate metalnim šipkama.

Nakon toga, oni su u svog pikapa, marke „reno“, ugurali D.D. i odvezli ga kao taoca, navdno da bi se još iživljavali nad njim. Međutim, on je kasnije policajcima rekao „da ga nisu mnogo ni tukli“, a u Urgentnom centru su mu konstatovane lake telesne povrede.

Kako saznajemo, jedino je D.S. zadobio teške telesne povrede, a A.R. i D.D. lakše.

Trojica napadača su identifikovana i u pitanju su F.B.(22), R.S. (38) i B.M. (39). Protiv njih su podnete krivične prijave za nanošenje teških i lakih telesnih povreda, a za četvrtim napadačem se još traga.

– Ispituje se motiv brutalnog napada, a pretpostavlja se da su u pitanju neki neraščišćeni računi od ranije između dve grupe mladića. Oni se svi izgleda poznaju i u nekoj su zavadi – kaže izvor upoznat sa slučajem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare