„BILA JE NEMOGUĆA, SA ALKOHOLOM BI PRORADILA AGRESIJA“ Maja progovorila o nestaloj Marijani Seifert, evo da li je pronašla PISMO!

Zadrugarka Maja Kovačević ispričala je Filipu Caru kakvu je torturu pretrpela od Uroša Ćertića, a onda se osvrnula na nestalu sestru Marijanu Seifert.

– Samo ja jednom da vidim da ti uzme ili spomene nešto, ja to kad čujem meni dobro nije. Nije on klinac – rekao je Car.

– Mi smo skoro na fizički kontakt išli. Obezbeđenje je došlo čak, a svi su ćutali kao pi*ke – rekla je Maja.

Maja je počela da priča o sestri Marijani, a Filip nije mogao da sakrije uznemirenost. Kao i malo ranije, otkrila je da je bila zavisna od alkohola i tableta, a u kombinaciji je bila nemoguća.

– Bila sam na antidepresivima, tabletama za spavanje i jednom sam se probudila i rekla da neću više. Ljudi su njenog muža napadali, optuživali. Mi imamo dosta saznanja, sve govori da je… To je tako, kamera ju je snimila da dolazi do mosta i nikad se nije vratila. Ostavila je torbicu sa dokumentima i to je to – rekla je Maja.

– Kakva šteta čoveče – rekao je Car.

– Ronioci su istraživali područje celo, ali reka odnosi. Nama je čovek jedan otkrio sve što niko nije znao, nije bilo u medijima, on nam je rekao gde da tražimo i da ako ne bude na tom području, on će platiti celu potragu – rekla je Maja.

– Nikakvo pismo nije napisala? Ona je u totalnom bunilu bila – rekao je Car.

– Sa alkoholom bi bila agresivna, bila je nemoguća – rekla je Maja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare