UŽIVO, VIDEO: ZVEZDA – PARTIZAN, prvi večiti derbi u sezoni, Ivanović protiv Obradovića

CRVENA ZVEZDA- PARTIZAN

TOK MEČA:

Prva četvrtina: 

3. minut – Zakucavanje Egzuma nakon kontre 4:6

1. minut – Hasan Martin postiže prve poene na meču, uzvraća Brodzijanski 2:2

1. minut – Utakmica je počela.

– Atmosfera u Pioniru uoči meča . Hala je ispunjena skoro do poslednjeg mesta.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u derbi utakmici 8. kola ABA lige.

Nakon 7 odigranih kola Partizan je prvi na tabeli sa maksimalnim skorom 7-0

Zvezda ima 5-1 uz meč manje.

Međutim crveno-beli igraju kao preporođeni od dolaska novog trenera Duška Ivanovića, ne znaju za poraz i vezali su tri uzastopne pobede u Evroligi.

S obzirom na tradiciju da u poslednje vreme večite derbije uglavnom dobija domaćin Zvezda važi za blagog favorita u ovom meču.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanovićizjavio je u najavi meča da će njegov tim morati da odigra izuzetno dobru odbranu kako bi pobedio Partizan, „ekipu sa najvećim napadačkim potencijalom“.

Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Napadački tim sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču„, rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Sa druge strane trener Partizana Željko Obradovićočekuje tešku utakmicu.

Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada nijedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu„, poručio je Obradović.

Utakmica se igra u hali “ Pionir “ sa početkom u 20 časova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare