STVARI KOJE RADE HOROSKOPSKI ZNACI, ZBOG KOJIH IH PARTNERI OSTAVLJAJU: Evo zbog koje osobine ne možete da uđete u stabilnu vezu!

Svaki horoskopski znak radi određene stvari koje kod partnera mogu probuditi želju za raskidom, a evo koje osobine najčešće prave problem svakom znaku.

Ovan

Previše ste posesivni i ljubomorni. Ovnovi najčešće znaju šta žele i time se vode. Međutim, kada ih strefi ljubomora, mogu da budu veoma nezgodni i nepodnošljivi.

Bik

Niste voljni da pravite kompromise. Umete da budete veoma tvrdoglavi. Ne zaboravite da je u vezi nekada potrebno stavite i tuđe potrebe ispred svojih.

Blizanci

Previše ste prevrtljivi sa onim što želite. Društveni ste i skloni flertu, pa partneru nekada možete odati utisak da niste sigurni da baš njega želite pored sebe. Ukoliko oseti tako nešto, pre će se odlučiti da ode od vas, nego da gleda u pasulj da li vi želite tu vezu.

Rak

Previše ste neraspoloženi i pasivno-agresivni. Imate običaj da od partnera očekujete isto ono što mu pružate, pa ukoliko mislite da ne dobijate ono što ste zamislili, znate da šaljete pasivno agresivne signale. Partner uglavnom ne ume da čita misli, pa će mu takvo ponašanje kad tad dosaditi.

Lav

Uvek sve okrećeš ka sebi. Voliš da budeš u centru pažnje, ali moraš da naučiš da je i tvoj partner podjednako važna karika u vašoj vezi.

Devica

Uvek morate biti u pravu. Nekada vaši saveti mogu da deluju kritički i trebalo bi da naučite kako da izražavate svoje mišljenje, a ne da ga namećete.

Vaga

Treba vam puno pažnje. Vaš znak je onaj koji zahteva najviše pažnje. Najsrećniji ste kada imate nekoga s kim delite život, ali to ne znači da birate bilo koga. Zato kada nađete odgovarajuću osobu, imate tendenciju da se pretvorite u „prilepak“. Dajte partneru malo prostora i uživaćete u vašoj vezi, u suprotnom možete da ga oterate vašim ponašanjem.

Škorpija

Loši ste u otvaranju. Volite da držite stvari u sebi, jer kada jednom steknete poverenje u nekoga, ne možete da stanete sa deljenjem svojih ličnih informacija. Zato se često odlučujete da čak i najbližima prećutite neke stvari, ali zaista bi u posvećenoj vezi trebalo da budete slobodniji i otvoreniji.

Strelac

Ne shvatate stvari ozbiljno. Vaš optimističan i bezbrižan stav u početku može biti privlačan, ali kasnije odaje utisak neozbiljnosti. Partner može pomisliti da niste spremni za pravu vezu, upravo zbog takvog vašeg ponašanja.

Jarac

Previše ozbiljno shvatate stvari. Imate običaj da vrlo rano u vezi postavite stvari veoma ozbiljno, što drugu stranu može malo da uplaši i odbije.

Vodolija

Malo ste „neobavezni“. Često niste sigurni da li želite vezu ili neobavezno viđanje, a dok se vi premišljate, partner može da ode.

Ribe

Prebrzo se vežete. Ribe su sanjari koji traže svoju bajku. Kada stavite svoje ružičaste naočare, možete postati i opsesivni. Partneru stavljate veliki pritisak i očekivanja, koja bi trebalo da stabilizujete, kako ne bi pobegao.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare