MNOGI TRLJAJU OČI NA MACINU FOTKU IZ MLADOSTI! Ovako je voditelj nekada izgledao! Da li biste ga PREPOZNALI?

Dragan Marinković Maca (54) vrlo je aktivan na društvenoj mreži Instagram, gde je jednom prilkom objavio fotografiju iz svoje rane mladosti.

Maca je uz nju poručio sledeće:

– ŽIvot se sastoji od godina koje ne znače ništa, i trenutaka koji znače sve…“- stoji u objavi.

Pratioci su komentarisali Macinu fotografiju, pa su tako neki pisali: “Opa, sarajevska raja”,”Baš si bio medeni dečak”, “Jesi bio lep”, ali bilo je i komentara poput: “E Maco, Maco šta učini od sebe čoveče?”.

Podsetimo, njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana po zanimanju je frizerka, a uspela je da za samo nakon nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od poslednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

– Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: „Dobar dan“. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji „Magazin In“.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare