VANJA KONAČNO OTKRILA ZAŠTO SE ODLUČILA NA VENČANJE DALEKO OD SRBIJE Pevačica otvorila dušu, a onda šokirala sve OVIM PRIZNANJEM

Pevačica Vanja Mijatović progovorila je o svom crkvenom venčanju u Dubaiju, o kojem su brujali svi mediji.

Crkveno venčanje dogodilo se u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Dubaiju, a pevačica je za ovu priliku odabrala raskošnu, belu haljinu.

Kako je pevačica sad otkrila, do venčanja u Emiratima došlo je potpuno spontano, a ona i njen suprug Aleksandar prvi su srpski par koji se u Dubaiju pred Bogom zavetovao na večnu ljubav.

– To je došlo spontano. Nismo planirali to. U Dubaiju je bilo crkveno venčanje. Mnogima to nije bilo jasno. Nas su pozvali spontano prijatelji da dođemo malo i došli smo na ideju da se tamo venčamo. Naša je čast jer mi smo prvi par koji se venčao u Dubaiju. Ušli smo u istoriju. Zaista je posebno bilo. Prelepo je bilo. Pozdravljam Prokopija koji nas je venčao. Nama je bilo crkveno venčanje bitno, za građansko ćemo videti, to nam nije bitno – poručila je Vanja u “Premijera – Vikend Specijalu“, prenosi Kurir.

Podsetimo, pevačica Vanja Mijatović i njen izabranik Aleksandar Mandžukić pre par meseci napravili gala svadbu, za koju, kako su pisali mediji, dali 30.000 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare