SCENA IZ ZADRUGE ZBOG KOJE ĆETE POVRAĆATI: Zadrugar zavukao ruku u zadnjicu, a onda uradio OVO! Ljudi ne veruju šta gledaju! 

Peca Lazić, brat blizanac Nece Lazića prvi put oprobao se u rijalitiju ,,Zadruga“. Međutim, izgleda da je on totalno zaboravio na kamere, pa je tako u jednom trenutku uradio nešto o čemu svi bruje. 

Naime, u toku jedne noći Lazića je zavrsela zadnjica, pa je on ruku zavukao, počešao se, a potom je sočno pomirisao ruke. 

Komentari na društvenim mrežama se samo nižu, gledaoci najgledanijeg rijalitija su zgroženi scenom, ali i higijenom mladog zadrugara. 

– „Šta radi ovo, bre?“, „Da li je ovo realno, zavučeš ruku i posle mirišes svoj smrad“, „Ja ne verujem šta gledam“ – bili su samo neki od komentara, piše Republika.

– Osećala sam se mnogo loše jer ja njih nisam htela ni da ih rodim. Iz prvog braka sam imala jednog sina, deset godina je imao, preminuo je, ne znam na osnovu čega i na koji način, još uvek nisam svesna toga – počela je Julijana svoju potresnu ispovest:

– Kada mi je doktor rekao da sam trudna, bila sam u šoku i počela sam da plačem šta ću ja sad sa dva deteta, a nisam bila sposobna za to. Rešila sam da ih rodim, ali sam bila veoma napeta, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare