MILJANA DONELA ODLUKU! Otkrila da će promeniti Željkov RODNI LIST, Ivan Marinković više neće biti NN: Pao mi je kamen sa srca!

Bela kuća i dalje bruji o emotivnom susretu Ivana Marinkovića sa sinom Željkom, a sada je Miljana Kulić otkrila šta će promeniti. 

– Miljana, kakav je tvoj utisak? – upitao ju je voditelj. 

– Pao mi je kamen sa srca, jako sam oduševljana kakav pristup ima Ivan sa Željkom. Oduševljena sam što će se svakodnevno družiti. Sada imam poverenja u Ivana da pustim Željka za vikend sa njim. Drago mi je što je Jelena spustila loptu, ja joj se izvinjavam jer sam je vređala. Prijatno sam iznenađena, dosta mi je svađa. Ne treba da se razmišlja o tome, sada sve treba da bude lepo. Nikada nije kasno da se promene mnoge stvari, Željko tek sada postaje svestan nekih stvari, ja iskreno mislim da izgubljeno vreme može da se nadoknadi – rekla je Miljana.

– Koliko će Ivanovo pristustvo značiti Željku? – upitao je Darko.

– Naravno da će mu značiti, i da će biti dobar odnos. On zaslužuje najbolje, i to će lepo uticati na njega. – odgovorila je Kulićeva.

– Ti i Marija ste se raspravljale sa Ivanom oko svega, a sada se sve desilo spomntano i prirodno. Imaš li u planu i je l bi volela da Željku ime oca sada piše umesto NN? – glasilo je pitanje. 

– Značilo bi mi, i hoće to biti. Najemotivnije mi je bilo kada sam videla Željkovu sreću, a ni ne zna da mu je tata – rekla je Miljana.

– Ja sam bio spreman na to da će biti svakakvih komentara, ali meni je sada svejedno. O ovome će govoriti naša dela napolju. – rekao je Ivan.

– Moraće da postoji poštovanje između nas svih da bi Željku bilo najbolje.

– Stavila sam tačku na sve odnose sada, ja radim za dobrobit mog deteta. Ne zanima me više niko, ni Zola i niko – rekla je Miljana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare