IVU GRGURIĆ DEČKO ODVEO U DUBAI! Zadrugarka sela u krilu biznismenu, više ne krije da je zaljubljena: Sve puca od LUKSUZA!/FOTO/

Pobednica rijaliti programa „Zadruga 3“ Iva Grgurić poznata je po svojim vezama sa imućnim muškarcima.

Ona sada uživa sa novim dečkom Nemanjom, kojeg je u početku krila od očiju javnosti, a sada objavljuje fotografije sa njim. Naime, Iva je na svom Instagramu postavila novu fotku iz Dubaija. 

Grguričeva i njen partner bili su u jednom restoranu, a ona mu je sela u krilo kako bi ispozirali, dok nisu skidali osmehe sa lica. 

„Moje srce je sada puno“.

Inače, otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, objašnjava naš sagovornik, koji nam je otkrio da je sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

– Mogu da komentarišem razne teme, uvek sam raspoložen za to, ali na ovu temu ne bih ništa komentarisao. Svi znaju ko sam i šta sam, znaju da sam normalan dečko, pa mi ne trebaju ovakve priče da bih se promovisao – kazao je Nemanja za Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare