Gde i kad gledati ĐOKOVIĆ-FRIC: Novak slomljen, ali posle paklenog maratona brzo igra polufinale

Novak Đoković igraće protiv Tejlora Frica u polufinalu Završnog mastersa u Torinu.

Duel Srbina i Amerikanca na programu je u subotu od 14 časova, uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

Samo 21 sat od forhend vinera koji je Đokoviću doneo pobedu u maratonskom meču protiv Danila Medvedeva, prvi poen biće odigran u dvorani „Alpitur“.

Nije Novak izgledao najbolje u tom poslednjem meču „crvene grupe“, ali je nakon velikog trijumfa istakao da će uraditi sve sa svojim timom kako bi bio spreman za polufinale.

– Nisam zabrinut, jer vam briga samo oduzima energiju koja vam je potrebna. Često sam u životu uspevao da se oporavim veoma brzo, nadam se da će to ponovo biti slučaj – rekao je Srbin.

U međusobnim susretima sa Fricom vodi 5:0. Poslednji duel dvojica tenisera odigrala su prošle sezone na mastersu u Parizu, a Đoković je trijumfovao maksimalnim rezultatom.

Amerikanac je do polufinala u Torinu došao pobedama nad Rafaelom Nadalom i Feliksom Ože-Alijasimom, a sada se raduje susretu sa petostrukim šampionom Završnog mastersa.

– Ovo je velika prilika za mene. Radujem se meču protiv Novaka. On je jedan od najboljih, ako ne i najbolji svih vremena. U prošlosti je ovde imao mnogo uspeha – istakao je Fric.

U drugom polufinalu od 21 čas igraće Kasper Rud i Andrej Rubljov.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare