WOLT UZ PICU DONOSI I DROGU! Ljudi, pazite se! Dostavljač poznate firme iza rešetaka zbog raznošenja opijata

Ukoliko slučajno preko Wolta naručite dostavu hrane, budite spremni i na činjenicu da će vam je možda isporučiti diler droge, a da to i ne znate.

Naime, pre šest dana na Novom Beogradu sasvim slučajno uhapšen je Ivo M. (28) jer je, kako se sumnja, preprodavao narkotike, koje je skrivao u torbi ove popularne firme za dostavu hrane.

On je lišen slobode oko tri sata posle ponoći 10. novembra, kada su policajci kod njega pronašli 142 grama marihuane i jednu i po tabletu droge MDMA.

U desnom džepu pantalona koje je imao na sebi policija je pronašla 5 PVC kesica sa marihuanom, dok je u torbi skrivao još 58 PVC kesica iste droge i tablete MDMA. Na obližnjoj lokaciji u žbunju Ivo M. je skrivao još 12 PVC kesica sa marihuanom.

Republika je pokušala da stupi u kontakt sa firmom Wolt kako bi proverila da li je Ivo M. zaista njihov radnik i kako je došlo do toga da neko njihov logo i radnu torbu koristi za dilovanje droge, ali ova kompanija već drugi dan „mudro“ ćuti.

Trebalo bi naglasiti da nije prvi put da neko, nazivimo, resurse kompanije zloupotrebi za jednu ovako nezakonitu radnju, ali jeste prvi put da se firma, koja non-stop ističe svoj međunarodni renomea, na ove navode „napravi luda“ i pridržava se onoga da „psi laju, a da karavani prolaze“! 

Kako Republika piše, ovo nije prvi put i da se Wolt i njegovi dostavljači u Srbiji pominju u negativnom kontekstu u javnosti. Naime, javnost je letos frapirala vest da je mladi dostavljač Wolta zloupotrebio svoj položaj i dograbio telefon devojke, kojoj je kasnije slao ljubavne poruke.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare