3 GODINE NIJE JE ZAGRLIO NI PRIČAO S NJOM: Željko Šašić se pomirio sa ĆERKOM! Oprostila mu sve, a evo šta su prvo radili

Željko Šašić godinama nije imao dobar odnos sa ćerkom Sofijom, međutim, sada su se konačno pomirili. Njegova naslednica je došla na koncert Peđe Jovanovića na kom je specijalni gost bio Šašić, pa je tako javno podržala svog oca.

Željko nije krio sreću što mu je u publici ćerka, pa se sve vreme okretao prema njoj i pevao, dok je ona sve snimala. Kada je završio nastup, seo je pored Sofije i zajedno su uživali u ostatku večeri.

„Željko i Sofija su ostavili sve nesuglasice iza sebe. Imali su razgovor pre mesec dana i tada su se pomirili. Sofija je sada zrela devojka i nešto što ranije nije mogla da razume, sada joj je jasnije. Željko je bio pažljiv u tom razgovoru, ali nijedne sekunde nije krio sreću što konačno sedi sa svojom ćerkom. Mnogo godina nije imao priliku ni da razgovara sa njom, ni da je zagrli. Sve se sada promenilo. Čuju se svaki dan, a on je potpuno drugi čovek od kada se pomirio sa ćerkom. Sofija mu je sama rekla da želi da dođe na koncert i da podrži svog oca koji je bio gost. Shvatio je da je Sofija odrasla i da njegova bivša žena Sonja više ne može da upravlja sa njom“, otkriva izvor Stara.

Samo pre pet meseci, Šašić je komentarisao kako nema nikakav odnos sa ćerkom.

„Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada je birala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom“, izjavio je Željko tada.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare