ŠOK NAD ŠOKOVIMA! TAKI MARINKOVIĆ PRVO ZAVRŠIO U URGENTNOM ZBOG NJE: A onda iz emisije uživo IZLETEO KAO FURIJA kad su uveli

Prethodnih nekoliko dana je bilo veoma stresno za Radomira Marinkovića Takija,oca zadrugarke Maje Marinković, te je završio i u Urgentnom centru zbog stresa, ali tu neprijatnim izneneđenjima nije bio kraj.

Naime, Radomir se, po napuštanju bolnice, pojavio u jednoj emisiji, gde su ga voditelji iznenadili uvođenjem u studio Tamare Galijano, voditeljke koju je Marinković tužio zbog toga što je izjavila da je on imao odnose sa svojom ćerkom Majom.

Kad ju je ugledao u studiju emisije „Pitam za druga“, Taki je kao oparen izleteo iz studija, a sam voditelj je izrazio kajanje što ga nisu pripremili za ovo iznenađenje.

– Možda nije trebalo da uradimo ovo ovako na bum. Samo je trebalo da se dogovorimo i da najavimo i Takiju da dolaziš, ne sviđa mi se što je čovek došao direktno iz Urgentnog i onda sada ovo. Ovo je Tamara Galijano, ona je želela da porazgovara s Takijem, jer nije mogla da ga dobije na telefon. Ona je imala jednu opasku. Ti si htela da kažeš da su se svi izmešali – istakao je Panda, prenosi Kurir.

– Ja sam novinar po struci i zalutala sam u ovu priču. To je jedan zabavni format, šarenolike su teme. Mi iznosimo subjektivno svoje mišljenje, šalimo se. Ja nisam znala ko je Maja Kovačević. Onda sam se zbunila, stavila sam sebe u prvo lice. Neću u dubiouzu da idem, ishitreno sam odreagovala. Meni su prvi roditelji zamerili kako sam mogla to da izlupetam. Ja sam došla iz razloga da se izvinim Takiju zbog svega. Ja znam Maju, Takija sam prvi put sad upoznala. Najkomičnije je to što me svi u porodici zovu Taki, Tamara Taki. Mislim da bi mene Maja razumela. Samo sam htela, Taki, da vam se izvinim, žao mi je što sam tako iskomentarisala, loš je komentar, nije na mestu i krivo mi je zbog toga. Ja znam da je danas moderno doba, sve je danas normalno. On je fantastičan otac. Čuva je otkad je bila beba, samohran otac – pravdala se Tamara.

Uredništvo televizije na kojoj su izrečene sporne reči zbog kojih je Taki rešio da podigne tužbu je u saopštenju za javnost istaklo da najstrože osuđuje neprimerenu insinuaciju voditeljke, te uputilo javno izvinjenje Majinom ocu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare