„IMAO JE ZABRANU PRILASKA ZBOG NASILJA“ Voditelj otkrio Bebicinu najveću tajnu, evo zbog čega se razveo od supruge! MAHAO DOKAZIMA

Klupko istine odmotava se oko Nenada Macanovića Bebice i nakon što je sam ispričao kako je upoznao Miljanu Kulić, kao i da je zbog nje prekinuo kontakt s majkom, voditelj Milan Milošević otkrio je zbog čega se rijaliti učesnik razveo od supruge. Milan je sve šokirao kada je kazao da je Bebica bio nasilan.

U jednom momentu za crnim stolom povela se priča o odnosu Nenada Macanovića Bebice s njegovom porodicom, a on je odmah objasnio da je sa ocem prestao da komunicira kada se razveo, dok je sa majkom prekinuo kontakt kada je započeo vezu s Miljanom:

– Sa ocem sam u lošim odnosima jer nije podržavao to što sam se rastao od žene. Sa majkom sam u lošim odnosima znog Miljane. Sa zetom nisam u lošem odnosu, nemamo kontakt. On je pričao Miljani sve najgore o meni, tako da nemam šta da razgovaram s njim – rekao je Bebica, a nakon toga Marija Kulić i Milan Milošević spomenuli su da je Nenad bio na poligrafu.

– Šapnuo si Mariji nešto vezano za poligraf – iznenada je kazao Milan, a Marija je potvrdila.

– Kazao mi je da je išao za tamo neke prevare (na poligraf) – potvrdila je marija Kulić.

– Aha, a rekao je da svojoj ženi nikada nije ništa uradio, a imao je zabranu prilaska zbog nasilja – kazao je Milan, dok je Nenad negirao:

– To nije tačno!

– Tako piše u sudskom papiru koji ja imam kod sebe i mogu da ga pokažem – tvrdio je Milošević.

– Objavi ga, pa objavi ga – bio je uporan Bebica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare