BELIVUKOV PRINCIP IZ KOTEŽA ZANEMEO PRED TUŽIOCEM: Tužilaštvo traži pritvor!

Pavle O. (33) koji je prema operativnim saznanjima označen kao visokorangirani pripadnik grupe „Iz principa“ kojom su rukovodili Veljko Belivuk i Marko Miljković sproveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde se branio ćutanjem, prenosi Kurir.

Vlasnik stana N.M. negirao je krivično delo, a tužilaštvo je sudu predložilo da se obojici osumnjičenih odredi pritvor.

Prema informacijama koje posedujemo, tužilaštvo je za Pavla O. predložilo pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne ponovi delo, dok je za N.M. predložio pritvor kako ne bi ponovio delo za koje se tereti.

Osumnjičeni Pavle O. uhapšen je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u „štek“ stanu nakon dva dana skrivanja uhapšen Pavle O. iz Koteža zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

Za Pavlom O. je pre četiri dana bila raspisana potraga nakon što je izbegao hapšenje prilikom pretresa kuće njegovog zeta Petra B. (37) u Krnjači. Tokom pretresa u Petrovoj kući zaplenjeno 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno merenje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare