„BOMBA“ PRED MUNDIJAL! Milinković-Savić na pragu REAL MADRIDA!?

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić nalazi se na radaru Real Madrida

Već neko vreme evropski velikani obleću oko Olimpika u nadi da slome otpor Lacija i dovedu Sergeja Milinkovića Savića, a sve su prilike da će već tokom zime to neko i uspeti. Pričalo se o Juventusu, Pari Sen Žermenu, Mančester junajtedu, ali se čini da je favorit u trci za potpis srpskog reprezentativca sada Real Madrid!

Transfermarkt prenosi da je Real Madrid ušao u period smene generacija te da Blankosi tragaju za naslednicima čuvenog trouga Kros-Modri-Kazmero. Poslednji sa spiska letos je otišao u Mančester junajted, a godine polako stižu i drugu dvojicu. 

Zbog toga, Sergej Milinković Savić nalazi se na radaru Real Madrida budući da na Santijago Bernabeu satadionu u njemu vide naslednika Luke Modrića. Tržišna vrednost srpskog veziste procenjena je na oko 80.000.000 evra, ali teško da će Lotito pustiti SMS-a za manje od sto miliona. 

Zbog toga u Madridu već razmatraju i druge opcije, a meta je i Nikolo Barela iz Intera. Ipak, veznni red nije jedina pozicija gde će Real potražiti pojačanje. Navodno, Madriđani će već tokom Mundijala pokušati da nađu naslednika za Karima Benzemu koji iako igra u životnoj formi ima sve više problema sa povredama.  

Anćeloti je prethodno rekao da nema nameru da dovodi nove igrače u januarskom prelaznom roku. Ipak, ostavio je Italijan prostora za drugačiju odluku ukoliko se neko od igrača pokaže na Mundijalu, a mnogo toga će zavisiti i od odluke Edena Azara.  

U Madridu žele što pre da vide leđa belgijskom reprezentativcu, ali Azar nema nameru da se odrekne astronomskog ugovora tek tako. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare