NEĆU DA KAŽEM S KOJIM ŽENAMA SAM BIO! NEVIN SAM: Bura na suđenju Bogdanoviću za ubistvo MMA borca Stefanovića i ranjavanje Goranca

Na današnjem početku nastavka suđenja bivšem policajcu Daliboru Bogdanoviću Boći (45), koji se zajedno sa Danijelom Janjošem (43) tereti za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca, kao i nedozvoljeno nošenje oružja, predsednik veća sudija Vidoje Mitrić, postavio je pitanje prvookrivljenom.

„Kada ste davali iskaz, rekli ste da ste sedeli u kafani sa ocem i sinom, vlasnicima kafića. Na prošlom ročištu otac svedok je rekao da nije sedeo sa vama i da je samo naišao u lokal da nešto uzme. Šta je sada tačno?“, pitao je sudija.

Bogdanović je na to rekao:

„S obzirom na to da se po medijima svašta piše, a ne želim da pravim rijaliti od ovih suđenja, ne želim da kažem ko su te dve ženske osobe koje su sedele samnom. Jednoj od njoj se preti, prećeno je i mom advokatu ispred suda, a ništa povodom toga nije preduzeto. Dođe vam novinarka (aludirajući na našeg novinara) i kaže da je čula da nije prećeno mom advokatu, a piše šta drugoj strani odgovara i stane na njihovu stranu“, rekao je vidno besan Bogdanović.

Kako je dalje rekao, ne želi nikoga da dovodi u opasnost i zato ne želi da otkrije ko su te ženske osobe, a jedna od njih je udata.

„Njenoj deci je prećeno, kao i mužu, a ona je izudarana pre par meseci, ali nije prijavila“, ljutito je nastavio Bogdanović.

U nastavku suđenja, kao i na svakom ročištu, bilo je burno. Ovaj put bura je bila između jednog od branilaca Dalibora Bogdanovića, inače njegovog brata od tetke Srđana Lješkovića iz Crne Gore, i tužioca Jelene Stojaković Mustakas.

„Mislili ste da imate keca u rukavu, ali smo dostavili pasoš svedoka Nebojše I. Kamo sreće da vi predložite da se ovaj čovek (Bogdanović) pusti iz pritvora a ne da nevin tamo boravi“, obratio se advokat Lješković tužiocu, na šta se nadovezao Bogdanović, takođe se obraćajući tužiocu povišenim glasom:

„Nevin sam“!

Dalju raspravu prekinuo je sudija, nakon čega je usledilo saslušanje svedoka, uglavnom policijskih službenika koji su te večeri radili.

Za sledeće ročište sud će ponovo pozvati veštaka za DNK, kao i stručnog saradnika kojeg je predložila odbrana Bogdanovića.

Na kraju danasnjeg ročišta, sudija Mitrić ponovo je pitao Dalibora, ko su bile žene koje su bile sa njim u kafani.

„Zar vam nije jasno da se preti svima i da zbog toga neću reći koje su to žene“, rekao je osumnjičeni Bogdanović.

Podsetimo, kako se navodi u optužnici, okrivljenima Daliboru Bogdanoviću Boći i Danielu Janjošu se na teret stavlja da su 2. septembra 2021. godine oko 21 čas, u Novom Sadu, na Novoj Detelinari, u Ulici Cankarevoj, ispred broja osam, pokušali da liše života četrdesetsedmogodišnjeg Gorana Kovačevića Goranca, a tom prilikom ubijen je njegov telohranitelj, MMA borac, dvadesetsedmogodišnji Uroš Stefanović, dok je Goranac ranjen u ruku.

Sledeće ročište zakazano je za 27.decemar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare