VAPAJ I SUZE DRAGANE MIRKOVIĆ! Angažovala najbolje i najskuplje advokate, OČAJNA što je uvlače u LAŽ i PREVARU! Evo s čim se bori

Nakon što se našla na meti prevaranata Dragana Mirković daje sve od sebe da kolege, publiku i širu javnost upozori na one koji pokušavaju da se okoriste o njeno ime i tako zarade. Vapaj i suze Dragane Mirković zbog pomenutog događaja sve su jače, jer uprkos tome što je angažovala najbolju advokatsku kancelariju u Austriji da je zastupa, ona ne pronalazi načina da se izbori sa internet kriminalom.

Poznato je da je vrlo teško doći do šarlatana koji na ovaj način gledaju da steknu bogatstvo, tako da je istovremeno sa angažovanjem pravnika i obaveštavanjem policije pevačica uzela stvari u svoje ruke i stalno putem društvenih mreža negira da ima bilo kakve veze sa tim.

Reč je o sajtu za prodaju suplemenata, tačnije proizvoda za mršavljenje, koji sa Draganinim likom na reklami obećava za kratak vremenski period skidanje znatne količine kilograma. Prema prezentaciji prevaranata, naravno lažnoj i isceniranoj, Dragana je uspela da smrša čak 21 kilogram, što je ona oštro i nekoliko puta demantovala:

– Ovo nije istina, ja ne reklamiram proizvod koji je opasan po zdravlje, i nikada nisam imala 21 kilogram viška. Prevara, čuvajte se – napisala je pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare