OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE DOŽIVETI NAJVEĆE PROMENE U 2023! Stižu SUDBINSKI događaji – 7. mart je KLJUČAN DATUM

Saturn, planeta za koju astrolozi tvrde da određuje našu sudbinu, ulazi 7. marta 2023. godine u Ribe, gde će se zadržati do 14. februara 2026. godine, što je više nego dovoljno vremena da promeni život svih horoskopskih znakova

Saturn, koji je drugi naziv za karmu i najvažnije životne lekcije, promeniće svoj znak u martu sledeće godine i samim tim najaviti dolazak nove ere Riba koja će u nama probuditi posebna osećanja.

Sada je Saturn u Vodoliji koji drastično menja međuljudske odnose, baca novo svetlo na ideju prijateljstva ali i instituciju braka. Sve ono što smo smatrali dubinskom povezanošću mnogo se promenilo u poslednje dve godine, pa uviđamo da je individualna sloboda ono što ima najveću cenu.

Tri godine Saturnovog uticaja

Saturnov ciklus od tri godine koji počinje od marta 2023. godine ukazuje da će znak Riba doživeti kompletnu transformaciju. Ribe su znak koji će doživeti najveće promene od marta 2023. godine.

Ta promena odnosiće se na sve oblasti života, a astrolozi su saglasni da nam Saturn daruje one izazove koji su nam potrebni kako bismo sazreli kao osoba.

Najveći životni test

Saturn iz Riba će biti povoljan za Rakove i Škoprije. Sa druge strane znakovi kao što su Strelčevi, Ribe, Device i Blizanci biće na najvećem životnom testu u poslednjih nekoliko godina. 

Dakle, drage Ribe pripremite se sa Saturnove promene koje će doneti kraj jednog i početak novog ciklusa. To su velike promne na profesionalnom i ličnom planu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare