Poljoprivrednik iz Apatina tvrdi da je video CRNOG PANTERA! „Došla je do sredine njive, stala i pogledala prema nama“

Petar Sladić, poljoprivrednik iz Apatina tvrdi da je crnog pantera video u nedelju 30. oktobra, prilikom setve na svojoj njivi, na atarskoj tromeđi Apatina, Sonte i Svilajeva.

Kaže da nema nikakve sumnje da je u pitanju bio crni panter, jer kao bivši lovac dobro poznaje anatomiju lokalne divljači, ali da je nekoliko dana oklevao da slučaj prijavi policiji, jer se plašio podsmeha lokalnog stanovništva u maloj sredini.

Kaže i da je slučaj prijavio kada je od još nekoliko lokalaca čuo da su takođe videli egzotičnog predatora u vojvođanskom ataru.

-Sejali smo ječam kolega i ja, dovezao sam seme kamionom. U jednom momentu iz pravca šipražja izašla je životinja za koju sam odmah rekao šta je, nije trbalo da bude tu. Kolega me je pitao šta mi ovo gledamo, rekao sam – u veliku mačku. Išla je gracioznim hodom, vrlo dobro poznajem životinje. Išla je, nije se osvrtala, nije bežala, došla je do neke sredine te njive, stala, pogledala prema nama, zadržala se par sekundi i otišla. Dugo sam je gledao, bili smo u neverici, jer ne pripada i ne viđa se. Nema sumnje šta sam video, da li neko veruje ili ne – priča Sladić, prenosi Blic.

Kako kaže, sve ovo je ispričao iz dobre namere.

Dan nakon što je JP „Vojvodinašume“, šumska uprava Apatin, izdala saopštenje u kom upozorava građane, „da je uočen crni panter, da je predator opasan, te da ukoliko ga neko uoči trebalo bi da obavesti nadležnu policiju“, iz šumske uprave Apatin kažu za N1 da su saopštenje izdali na zahtev policije, premda njihove službe na terenu koje pokrivaju nisu uočile niti predatora, niti tragove koji bi ukazivale na njegovo prisustvo u Apatinskom ritu – poput otisaka ili kostiju životinja koje je pojeo predator.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare