DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 9. NOVEMBAR! Devicama VAŽAN dan za LJUBAV, a jednom ZNAKU stiže VELIKI NOVAC

Nakon pomračenja Meseca u Biku očekuje nas uzbudljiv astrološki dan. Devicama je ovo značajan dan kada je ljubav u pitanju, a Blizanci mogu da očekuju veći novac

OVAN 

LJUBAV: Nećete pridati dovoljno značaja partnerovim željama i to će vam se možda obiti o glavu. POSAO: Brinućete o svojoj poslovnoj budućnosti iako za to zaista nema razloga. ZDRAVLJE: Poboljšanje. 

BIK 

LJUBAV: Danas ćete biti promenljivog raspoloženja, što će zbuniti partnera. POSAO: Neki problemi bi mogli da vas spreče da date sve od sebe na poslu. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je razdor u odnosu zbog novčanih pitanja ili planova. POSAO: Možete dobiti veći novac, od rada, od prodaje nekih nekretnina ili od porodice. ZDRAVLJE: Prehlada disajnih puteva. 

RAK 

LJUBAV: Današnji dan će vam biti srećan kada je ljubav u pitanju, ali ne toliko ako ste sami koliko ako ste već u vezi ili braku. POSAO: Moguće je da imate problema zbog osoba koje rade sa vama. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

LAV 

LJUBAV: Bićete vrlo emotivni i zainteresovani za ljubav i partnerstvo. POSAO: Višak energije i ogroman entuzijazam vas može odvesti u neočekivanom pravcu. ZDRAVLJE: Moguća je aritmija.

DEVICA 

LJUBAV: Bitan dan za vaš ljubavni život. Moguća su krupna dešavanja. Ulazak u vezu ili čak brak. POSAO: Mogućeje da dobijete novac. Ukažite više poštovanja nadređenima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu ne ličite na sebe, zbog čega možete da završite sa nekim ko nije za vas. POSAO: Uspeh u sferi turizma i ugostiteljstva, kao i svemu što ima veze sa putovanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je sukob na relaciji partner-roditelji. Nemojte insistirati na okupljanju ili upoznavanju sa roditeljima u ovom periodu. POSAO: Ovo je povoljan dan za posao, pogotovo za one koji imaju sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC 

LJUBAV: Moguć fizički kontakt i afera sa nekim iz kruga prijatelja. Možda će afera biti tajna ili ćete skrivati svoje simpatije. POSAO: Imaćete uvećan obim posla. Pratiće vas povoljne okolnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC 

LJUBAV: Današnji dan obećava bliskost sa izabranom osobom i stabilnost. POSAO: Dobit od posla sa inostranstvom. Lako postizanje dogovora sa bilo kim s kim ste zainteresovani da poslujete. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti dosta mlađa osoba. POSAO: Imaćete sreće sa finansijama, možete dobiti novac od prethodnih ulaganja ili uopšte lako steći sponzorstvo. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete biti u društvu privlačnih osoba koje će vrlo pozitivno reagovati na vas. POSAO: Možete da dobiti manju sumu novca ili ideju kako da popravite svoje finansijsko stanje. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare