Radonjić NA OPŠTEM UDARU zbog „praznog“ tajm-auta protiv Partizana: Igrači ga zbunjeno gledali /VIDEO/

„Zeleni“ su u četvrtak pretrpeli čak peti poraz na startu Evrolige pošto ih je u Atini sa 91:89 porazio Partizan. Navijačko nazadovoljstvo jasno se videlo kod prekida utakmice tokom poslednjeg kvartala i velikog ispada kada je flašom pogođen trener crno-belih.

Tim Dejana Radonjića je ove sezone pobedio samo Crvenu zvezdu, gubili su od Monaka, Reala, Albe i Makabija, dok su pretrpeli poraze u sva tri meča kada su bili domaćini, prenosi Sportal.

Nezadovoljni su navijači Panatinaikosa igrom, ali i Radonjićevim vođenjem, zbog čega je prilično popularan na društvenim mrežama postao snimak crnogorskog stručnjaka tokom tajm-auta.

U momentima kada se meč lomio, Radonjić je imao tajm-aut, okupio igrače i nije uradio mnogo toga tokom pauze. Nekoliko rečenica je samo rekao trener „zelenih“, nije imao puno saveta, niti taktike, a zbunjena petorka ga je zbunjeno gledala verovatno očekujući više.

Sledećeg petka će Panatinaikos imati priliku da popravi učinak i ostvari prvu pobedu na domaćem terenu, meč za Baskonijom zakazan je za 20.30 časova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare