SANJA GRUJIĆ RASKRINKALA RAZGOVOR MAJE I ZVEZDANA: Kopka je to što je rekao…

Zadrugarka Sanja Grujić je nakon što je odgledala snimak razgovora Maje Marinković i Zvezdana Slavnića zaključila da Marinkovićevu kopka zašto je Zvezdan hteo da joj sabotira vezu sa Bilalom Brajlovićem
Voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni prilog u emisiji „Gledanje snimaka“. Zadrugari su gledali razgovor Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji ju je peckao da se ugojila i govorio da je Maja top drug, ali da pobesni kad uđe u vezu, za šta je Marinkovićeva krivila svoje muškarce. Peckanje se nastavilo, a Maja je zamerila Zvezdanu što je rekao Bilalu Brajloviću da nađe drugu devojku.

– To sam ja stajao sa Bilalom i rekao mu, ona se složila sa tim, pa nije. Vreme je Bilalu da krene u potragu – rekao je Zvezdan.

– Eto, vidiš – prebacila je Maja.

– Moja sugestija je nebitna, ako hoće da nađe, naći će. To bi bilo zanimljivo, tad bismo videli Majina prava osećanja – dodao je Slavnić. 

– On je meni to pričao kad je ušla ova nova, Maja je već tad krenula haos da pravi – dodao je Bilal Brajlović. 

– Znači ako Bilal treba da nađe novu „koku“, i ti si „koka“ – ubacila se Zorica Marković.

– Zvezdane, da li misliš da sam ja „koka“? – skočila je Maja.

– Mislim da sam rekao ribu ili tako nešto – dodao je Zvezdan.

– Ja pamtim ono sa Janjušem, sa Carem nisam ispratio, ali ona nije cvećka. Ona tvrdi da ništa nije do nje. Ona traži takve frajere, onda je tu problem. Ja stojim iza nje, jedva čekam da nađe nekog frajera – ubacio se Mikica Bojanić.

– Ja volim Mikicu, volim i Zvezdana, samo da ne kažu da sam zaljubljena. Imaju životno iskustvo, volim da pričam sa dobrim ljudima – dodala je Maja.

– Lepa si – rekao je Zvezdan.

– Ja moram da prokomentarišem kako vidim, Miki mi je pokazao da ćutim. Maju kopka zašto je baš Zvezdan rekao Bilalu da nađe novu „koku“. Ja i dalje stojim pri svom mišljenju sa nominacija. Gledaoci neka procene sami. To što mi ne možemo da vidimo šta se dešava 24 sata, ne znači da nam gledaoci ne nagoveštavaju – ustala je Sanja Grujić.

 Zvezdan mu je rekao da nađe drugu „koku“, ja sam Bilalu na samom startu rekao da mu ne treba to – dodao je Mikica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare