„SVE ŽRTVE SU ŽIVE, JEDNA SE JAVILA IZ ŠVAJCARSKE“ Miljković iznosi nove bizarne teorije zavere i ruga se ubijenima! Priča i o SILOVANJU MLADIĆA na stadionu u Humskoj 

Drugooptuženi u procesu protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka, Marko Miljković, danas je u specijalnom sudu govorio o ubistvima za koje se tereti i po ko zna koji put bizarnim teorijama zavere pokušao da obesmisli suđenje.

On je danas progovorio i o silovanju I.S. na stadionu Partizana. Naveo je na početku izlaganja da je on čovek koji je „zadovoljavao kamiondžije za 1.000 dinara“, i da je manipulativan.

– Videćete kako konfuzno priča, ne zna ni ko ga je silovao, ni kada se to desilo. Ja verujem da bi se svako sećao mučenja koje je trajalo tri dana, a on se ne seća. Sramotno je da se izjašnjavam na to da je nas 14 tuklo i silovalo – izjavio je Miljković, prenosi Blic.

Kada je u pitanju deo optužnice koji se odnosi na prodaju droge na stadionu, Miljković je rekao da je nemoguće da su oni, kao tako organizovana kriminalna grupa, a da se oni bave sa 100 grama trave.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare