NISAM RAZGOVARALA SA MAJKOM TRI GODINE! Ćerka Demi Mur otkrila STRAŠNU ISTINU: Bila je najslabija karika u poznatoj porodici!

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa Talula Vilis (28) otkrila je u memoarima ‘‘Inside, Out‘‘ najteži period svog odnosa sa slavnom majkom.

Problemi između majke i ćerke nastali dok se slavna glumica borila sa zavisnošću od alkohola, a tome je prethodio njen razvod od Eštona Kučera, iniciran njegovom preljubom, sa čime se Demi Mur teško borila.

– Sećam se teskobe koja bi mi preplavila celo telo kada bih je videla sa poluzatvorenim očima i kad bih vidjla način na koji je govorila. Bila je mnogo nežnija prema meni nego kada je bila trezna – navela je Talula koja je od detinjstva patila od nedostatka samopouzdanja i psihičkih problema koji su ju doveli do anoreksije, od koje i danas boluje, piše Kurir.

Talula je kao tinejdžerka patila od telesne dismorfije, poremećaja koji izaziva zaokupljenost umišljenom ili malom estetskom manom, a dovodi do ozbiljne uznemirenosti koja onemogućava normalan život. Najviše ju je smetalo što su joj svi govorili da je isti tata.

U godinama kada je njena porodica bila razorena Talula je sve probleme koji su usledili dočekala kao najslabija karika. Velike probleme imala je i njena sestra Rumer koja se izborila sa depresijom i bulimijom.

– Nisam razgovarala sa mamom skoor tri godine i za to vremesvaki Majčin dan pretvorio bi me u apsolutnu prašinu. Ti dani puni su reklama kako razveseliti voljenu mamu, koji parfem joj kupiti na njenn dan, a meni je svaka takva poruka zadavala bol – dodala je Talula koja je danas u dobrim odnosima sa majkom ali je taj period ostao kao večni ožiljak.

Demi Mur i Brus Vilis imaju i ćerku Skaut. Glumac je sada u braku sa Emom Heming sa kojom ima dve devojčice.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare