IZ KLINIKE U LUKSUZNI APARTMAN: Nakon operacije grudi, Aleksandra ostaje u bolnici, a evo šta se sa njom dešava!

Aleksandra Nikolić podvrgla se operativnom zahvatu, nakon nesnosnih bolova u grudima.

Učesnica šeste sezone rijaliti programa „Zadruga“ Aleksandra Nikolić privremeno je napustila rijaliti zbog operacije grudi, zbog čega su se mnogi zabrinulo za njeno zdravstveno stanje. 

Njen dečko i pobednik „Zadruge 5“ Dejan Dragojević otkrio je gde će Aleksandra boraviti nakon operativnog zahvata, ali i kako se oseća: 

– Ostaje u bolnici. Posle će se oporavljati u apartmanu, imaće najbolju negu – kazao je na početku Dejan Dragojević za Informer.

– Jedva čekam da se vrati na imanje da mogu da je vidim, ovako mi je mnogo teško! Ima ogromnu podršku, što je više napadaju, ljudi je više vole! Volim je najviše na svetu, znam da je borac i da će sve da izgura – dodao je Dejan.

Dejan je ovim putem otkrio više detalja.

– Aleksandra je operisana juče, negde oko 12-13 sati. Intervencija je prošla dobro, oporavlja se. Jedino mi je žao što nisam pored nje, voleo bih da sam bio tu da je držim za ruku, to je ipak anestezija. Znam koliko joj je teško, imala je velike bolove – dodao je Dragojević tom prilikom.

Podsetimo, nedugo nakon operacije Dragojević se oglasio za Republiku i otkrio kako se Aleksandra osećala tik nakon operacije: 

– Do malopre nisam imao nikakvu informaciju, upravo su mi javili da je Aleks operisana i da je sve, hvala dragom Bogu, prošlo kako treba. To je sve što znam – rekao nam je Dejan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare