OSMAKČIĆ KUPUJE LAŽNE PRATIOCE NA INSTAGRAMU! Nakon hvalisanja sa kućom koja nije njegova, Marko opet NASTAVLJA SA MULJANJEM 

Marko Osmakčić u centar pažnje medija došao je zbog skandala kada je izašao iz prošlogodišnje sezone „Zadruge“ nakon što je njegov otac Franjo lažirao svoju smrt.

Bivši rijaliti učesnik trenutno uživa u vezi s Viktorijom Mitrović, koja je zbog njega i abortirala tokom rijalitija, a oprobao se i kao pevač.

Nakon što smo prvi otkrili da se Marko na društvenim mrežama hvali tuđom kućom kao svojom, zbog čega se našao na meti brojnih kritika, izgleda da njegovim prevarama i obmanjivanju javnosti tu nije kraj. Naime, kao što se može videti na fotografijama koje objavljujemo, Osmakčić u poslednjih nekoliko dana masovno kupuje lažne pratioce na Instagramu. Tako se njemu za jedan dan broj pratioca povećao za čak devet hiljada – sa 104.000 na 113.000. Da su u pitanju lažni pratioci, može se videti i po tome što su oni mahom botovi iz Kine i Indije, koji na svojim profilima nemaju nijednu objavu ili pratioca.

U šou-biznisu je kupovina pratilaca postala trend, tako da srpski džet-set daje ogroman novac ne bi li stvorio lažnu sliku o popularnosti.

Podsetimo, Marko se sada, za razliku od perioda boravka na imanju u Šimanovcima, sjajno slaže s Viktorijom, te su na društvenim mrežama čak podelili fotografiju iz kreveta. Oni su se fotografisali u zanosu strasti, pri čemu Marko grli, dok ona i te kako uživa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare