UDARNA VEST! SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTKRILA: Sutra potpisujemo ugovor sa Pinkom!

Saša Popović svim silama se trudi da se vrati na ružičastu televiziju, a sada je to i potvrđeno!

Kako prenosi Republika, nakon što se svim silama trudio da se vrati na ružičastu televiziju, Saša Popović konačno je uspeo u ovoj nameri, pa ćemo Zvezde Granda ubuduće ponovo gledati na televiziji Pink!

Snežana Đurišić je otkrila detalje i priznala da će ugovor sa Pinkom potpisati sutra.

– Sutra potpisujemo ugovor sa Pinkom. Tamo smo već bili, mi radimo časno i pošteno svoj posao, bićemo najgledaniji, kao i uvek…. Sve detaljnije saznajete od Sase Popovića – rekla je Snežana za Republiku.

Podsećamo, nakon što je obustavljeno snimanje „Grandovih“ emisija zbog toga što im ističe ugovor s televizijom na kojoj se emituju, te na TV Prva nije počela planirana nova sezona „Zvezda Granda“ jer nisu postigli novi dogovor, Saša Popović na sve načine je pokušavao da se vrati na Pink.

Srpski telegraf nedavno je došao do saznanja da se „Grand“ vraća ružičastoj kući, iz koje se krajem devedesetih i vinuo u sam vrh estrade, a onda, nakon petnaestak godina vrtoglavog uspeha, krenuo u sunovrat, kada je raskinuo saradnju s najvećim medijskim gigantom na ovim prostorima, a naša saznanja sada su i zvanično potvrđena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare