„ON SE SVETI PREKO DEVOJAKA!“ Stanija raskrinkala Marka, progovorila o VEZI i raskidu, otkrila zbog čega ga je OSTAVILA! (VIDEO)

Stanija Dobrojević pomno prati dešavanja u Beloj kući, pa je tako sada prokomentarisala sukob Uroša Ćertića sa njenim bivšim dečkom, a dotakla se i Marka Markovića i Maje Marinković. 

Bivša zadrugarka je ostala zatečena šo je Uroš Ćertić izneo niz uvreda na njen račun, te je prvo dala svoj sud na tu temu.

– Ne znam zašto je mene taj momak vređao jer ga je ne poznajem. Maja mu se svidela na samom početku, mislio je da će biti sa njom, ali je Marko tu uleteo i preoteo mu Maju. Marko se sveti tako, kroz devojke. Poslednjih dana, ono što sam gledala, vidim Marka koga apsolutno ne poznajem iako sam živela sa njim tri godine. Iz tog razloga mu zameram što nije skočio da me odbrani kada je Uroš govorio sve ono – rekla je ona i dodala:

– Marko je neko ko je zaista zvanično prvi moj bivši dečko, mi smo se voleli i živeli zajedno, od njega, najmanje što očekujem je da me odbrani. Prvo sam mislila da je ćutljiv, ali kada sam videla sukobe oko prodavnice i torte, zapitala sam se i zamerila mu. Ja sam ga dovezla pred ulazak i bila uz njega. Moja porodica, svi su se zbunili kada su videli da ćute… – govorila je Dobrojevićeva.

– Mi nismo zajedno od februara, ali zvanično od aprila. Raskinuli smo na lep način, ali neko vreme nismo govorili. Dugo sam se preispitivala pred prekid veze… Glavni razlog je bilo to što sam ga stalno pitala kada će početi nešto da radi. Ja sam neko ko je stalno nešto gradio, priču u Americi, moji proizvodi, rad na kući… Mislila sam da će ga raskid malo i pokrenuti, ali eto, njegov izbor je bio da uđe u Zadrugu… Nikada ga neću pljuvati, ne znam šta mora da uradi unutra da bih ja koristila neke ružne reči… To se neće desiti – dodala je Stanija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare