KRAJNJE NEODGOVORNO! Zorannah UDARILA PO VOTKI, a onda SELA ZA VOLAN pa se snimala za Instagram! PAPARACO

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je s prijateljima uživala na jednom muzičkom događaju.

Ona je prisustvovala nastupima poznatih trepera i repera, a da joj je ovaj izlazak prijao, videlo se i po tome što je celo veče nazdravljala i pila žestinu.

Iako je više puta u medijima isticala da ne pije, jer ne podnosi dobro alkohol, ovog puta ju je atmosfera očigledno ponela, pa je pored hladne vode, žeđ gasila i flašom votke, kao što se može videti na fotografiji koju je zabeležio naš paparaco na licu mesta.

Blogerki svakako ne možemo da zamerimo što se s društvom opustila i uživala u dobroj muzici i kojoj čašici alkohola više, ali ono što nije pohvalno je to što je nakon ovog muzičkog događaja sela u svoja kola pripita i uputila se ka stanu. Ona se to veče i snimala za društvene mreže. Kako je moglo da se vidi na tim snimcima, ona je u kolima pevala, a da ju je alkohol „uhvatio“, videlo se i po njenom ponašanju i zaboravljenim rečima pesama.

Zorannah je imala sreću što te večeri nije naišla na patrolu saobraćajne policije, jer bi u suprotnom za prekršaj koji je napravila mogla da dobije novčanu kaznu do 200.000 dinara, ali i zatvorsku kaznu do 60 dana, kao i određen broj kaznenih poena, ali i zabranu upravljanja vozilom na određeni period.

Ova poslednja kazna bi posebno teško palo Zorani, jer kako je jednom prilikom rekla, ona bez automobila „ne bi mogla da živi“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare