„Ksenija je bila moja najveća ljubav, ali kad sam UBIO MOMKA, nije bila pored mene“: Ispovest Zvezdana Slavnića o zločinu i pokojnoj pevačici

Sin slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića i nekadašnji dečko ubijene pevačice Ksenije Pajčić, Zvezdan Slavnić, u svojoj ispovesti govorio je o ubistvu ispred kluba koje se desilo 1998. godine, kada je upucao nekoliko godina starijeg Olivera Jovanovića zbog banalne svađe.

Prvi put je o svemu govorio i sam Slavnić, u rijaliti programu na Televiziji Pink, čiji je odnedavno učesnik, a objasnio je i da pokojna Ksenija Pajčin nije ni na koji način povezana sa ubistvom ispred dorćolskog kluba.

„Ksenija Pajčin jeste bila moja najveća dečačka ljubav, ja sam imao 17, a ona 16 godina. Negde godinu i po dana smo baš bili zajedno, posle se to razvlačilo“, ispričao je mlađi Slavnić, negirajući da je do svađe došlo zbog nje.

„Osuđen sam na 10 godina zbog ubistva, nedozvoljenog nošenja oružja i lakih telesnih povreda. Desilo se, kao prvo, velika tragedija. To je bila diskoteka. Ne bih želeo da ulazim u neke sitnice i da porodica pokojnog i moja porodica ponovo prolaze kroz to. Jednostavno, desila se tragedija. To mogu da kažem što se tiče toga. Ništa to ne umanjuje moju krivicu, kajem se zbog toga jer taj momak nije trebalo ni da bude povređen, a kamoli ubijen“, rekao je Slavnić, pa nastavio:

„Ja sam tada imao 21 godinu. Mi smo tu stalno izlazili, tada se taj klub zvao „Četiri sobe“. Imali smo naš separe, došlo je do nekih čarki, izašli smo napolje i desilo se šta se desilo. Mogu da potvrdim da Ksenija Pajčin te večeri nije bila tu, ništa se zbog nje nije desilo. Momke sa kojima sam ušao u konflikt sam upoznao te večeri. Bila je prisutna i Katarina Radivojević, ona je bila sa drugim društvom, u tom društvu gde je bio i pokojni mladić“, objasnio je.

Podsetio je i na podatak da je posle počinjenog zločina bežao policiji dve nedelje. Novinski izveštaji iz tih godina otkrivaju da je uhapšen u stanu svog drugara na Novom Beogradu. Na pitanje voditelja da li je njegov život mogao krenuti drugim tokom, imajući u vidu da je sin proslavljenog sportiste, Slavnić kaže da je njegov način života vodio ka tome.

„Ili bih verovatno ja nekoga ubio ili bih bio ubijen. Jednostavno, tako sam živeo, takve su bile godine. Drugačije nisam znao. Ja znam šta se desilo te večeri, znam da nije bila moja namera da ubijem bilo koga“, rekao je on. Kako je objasnio, odmah po hapšenju je priznao ubistvo, a u zatvoru je proveo sedam i po godina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare