Dve verzije ubistva Jovana Vukotića, vođe „škaljaraca“: Pre samo 15 dana likvidiran njegov „čovek iz senke“

Jovan Vukotić, navodni, vođa „škaljarskog“ klana ubijen je u Turskoj naočigled trudne supruge M. M. i deteta.

O tome da je došlo do likvidacije nadležni u Srbiji još nisu obavešteni. Vest je zatekla i njegove branioce.

Kako mediji pišu, prema jednoj verziji, on je bio u automobilu sa trudnom suprugom i maloletnom ćerkom kada je ubica na motoru pucao ka njemu. Vukotić je na mestu ostao mrtav, a niko nije povređen.

Prema drugoj verziji, Vukotić je bio na motoru sa suprugom kada je ubijen. O likvidaciji mediji u Turskoj večeras se nisu oglašavali.

Vukotić je važio za vođu „škaljarskog“ klana, a sumnja se da iza likvidacije stoje članovi suprotnog „kavačkog“ klana.

Rat između ova dva klna buknuo je pre šest godina kada je u Valensiji nestao tovar od 300 kilograma kokaina. Od tada do dan danas ubijeno je 47 ljudi širom Evrope.

Goran Vlaović

Inače, 25. avgusta ove godine u Hrvatskoj ubijen je Goran Vlaović pripadnik „škaljaraca“. On je sahranjen u Beogradu u krugu porodice.

Vlaović je, navodno, bio mozak klana za organizaciju poslova oko nabavke i transporta narkotika, ali i ulaganje prljavog novca.

Podsetimo, zbog sumnje da je hicem u vrat iz „gloka“ ubio Vlaovića, u Hrvatskoj je desetak minuta nakon zločina uhapšen Kragujevčanin Duško Tanasković (28), koji se dovodi u vezu i sa egzekucijom Milića Minje Šakovića, visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana, u Budvi u junu ove godine.

Hrvatski mediji svakodnevno otkrivaju nove informacije o likvidaciji koja se dogodila ispred kluba „Noa“ na plaži Zrće pred brojnim svedocima, među kojima je i srpska manekenka i rijaliti učesnica, Dragana Banić, koja je za Telegraf.rs potvrdila da je dve godine bila u vezi sa Vlaovićem. Jedan očevidac ispričao je da je egzekutor čekao Vlaovića ispred kluba.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare