ZORAN IZMASAKRIRAO IGORA, PA TELO IZBACIO IZ KUĆE! Jezivi detalji ubistva u Smederevu, ubijeni imao stravične povrede od noža! 

Zoran J. (41) iz Smedereva koji je uhapšen zbog sumnje da je u nedelju ubio Igora Ivanovića (37) nakon što su se prethodno družili i bili zajedno na slavlju, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, branio se ćutanjem, saznaje Kurir.

Zločin se dogodio 22. januara u kući osumnjičenog, a Više javno tužilaštvo u Smederevu oglasilo se saopštenjem povodom ubistva.

– Osumnjičenom se stavlja na teret da je u ranim jutarnjim časovima lišio života poznanika, sada pokojnog I. I. sa kojim je neposredno pre toga bio kod zajedničkog prijatelja, a potom u jednom ugostiteljskom objektu, da bi mu, kada su došli kući kod osumnjičenog, tu zadao više uboda nožem u predelu grudnog koša, vrata, stomaka i leđa, nakon čega je telo pokojnog izneo iz kuće i ostavio u dvorištu – piše u saopštenju nadležnog tužilaštva.

Osumnjičeni Zoran J. danas je saslušan u tužilaštvu u Smederevu gde se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovom delu istrage. Nadležno tužilaštvo predložilo je Višem sudu u Smederevu da se osumnjičenom odredi pritvor u trajanju od 30 dana kako ne bi uticao na svedoke i tako ometao postupak, kako ne bi u kratkom vremenskom roku počinio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Tužilaštvo će u daljoj istrazi ispitati svedoke, obaviti potrebna veštačenja i preduzeti sve druge neophodne radnje u cilju utvrđivanja kompletnog činjeničnog stanja.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare