POČINJE ZADRUGA, sprema se KARAMBOL! JOŠ JEDAN BIVŠI SE VRAĆA U BELU KUĆU! Bio u vezi sa pevačicom, u klinču sa Golubovićem, a sad ima poruku i za Gastoza

Manekena i menadžera noćnog kluba u Beču Radeta Lazića domaća javnost je upoznala još 2015. godine kada je učestvovao u šestoj sezoni rijalitija Farma. Četiri godine kasnije, Rade je bio učesnik i „Zadruge 3“, a njegova učešća u oba rijalitija obeležila je veza sa poznatim damama, ali i sukob sa Kristijanom Golubovićem.

Rade Lazić sada je najavio svoj povratak na imanje u Šimanovcima, a putem Instagrama uputio je javnu poruku reperu Gastozu, koji je takođe nedavno otkrio da će biti deo ovog rijalitija.

– Zauzmi krevete do zida! – napisao je Lazić uz fotografiju Bele kuće na kojoj je tagovao Nenada Marinkovića Gastoza, a potom na komentare pratilaca da su srećni zbog njegovog ponovnog ulaska u rijaliti.

– Hvala, mene čuva Gastoz. Eno ga jede salamu, kaže trenira, da se navikne – napisao je Rade na Instagramu.

Podsećamo, Rade je na „Farmi“ započeo vezu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, a iako je njihova ljubav obećavala, nije dugo potrajala.

U septembru 2019. Lazić je ponovo ušao u rijaliti, ali je ovoga puta bio deo projekta zvanog „Zadruga“. I u ovom rijalitiju je opravdao epitet zavodnika, budući da je bio u vezi sa pevačicom Marijanom Zonjić, ali se i ova romansa završila ubrzo nakon što su napustili Imaginarijum.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare