SVI DETALJI SUSRETA BELIVUKA I LALIĆA! Gomila obezbeđenja, napeta atmosfera: NEKOLIKO DETALJA POSEBNO PRIVUKLO PAŽNJU

Trojica svedoka saradnika Srđan Lalić, Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin našli su se prvi put zajedno naspram optuženih Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i ostalih pripadnika organizovane kriminalne grupe Velje Nevolje.

Rajko Nedić, urednik u Kuriru, naveo je da se očekuje vrlo napeta situacija i u narednom toku suđenja Belivukovoj organizovanoj kriminalnoj grupi. 

– Juče je Srđan Lalić prvi put sedeo na surotnoj strani i očekivala se reakcija optuženih. Oni se nisu izjašnjavali juče, nije bilo verbalnog duela između svedoka saradnika i optuženih, a zanimljivo je da su Laliću svedoci saradnici rekli da su sada u istom timu – rekao je Nedić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Reči odbrane nisu prijale svima, pa je sestra žrtve Belivukovog klana napustila je sudnicu.

– Advokati odbrane otkazali su punomoćje Belivuku, ovo je bilo njihovo poslednje zastupanje. Postupak ide dalje, činjenica je da će biti usijana atmosfera. Oni su osuđeni na 14,15 i 18 godina zatvora. Laliću je znatno smanjena kazna, tako da je 18 godine mnogo bolja nego 40 koje mu je sledilo. Ozbiljne su sumnje da je novac pretvoren u bitkoine – ističe Nedić.

Urednik Kurira istakao je da je posebno interesantan detalj što se javio i četvrti svedok koji želi da sarađuje, Vlade Draganić, koji je vlasnik zloglasne vikendice u Ritopeku.

– Ne dobija se status tako lako, videćemo šta će biti – kaže Nedić za Kurir tv.

 Radi se prebacivanju odgovornosti, ovde je u pitanju trgovina uticajem i da su nestali dokazi za ubistvo na šinama. Ona tvrdi da iza njega stoji bivši ministar Nebojša Stefanović i ona pokušava da negira da je njeno ime upleteno u to. Interesantno je da se Dijana sada mnogo elegantnije oblači, njena bela kombinacija izazvala je mnogo pažnje na internetu, a mnogi su čak tvrdili da tako šalje skrivenu poruku – kaže Nedić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare