ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK POSLE LIKVIDACIJE ŠKALJARCA U HRVATSKOJ! Haos ispred noćnog kluba, dok pokušavaju da reanimiraju Vlaovića! /VIDEO/

U pucnjavi koja se dogodila jutros oko 6 sati ispred noćnog kluba na Pagu ubijen je Crnogorac Goran Vlaović (38), a kako prenose hrvatski mediji, osumnjičen za ubistvo je državljanin Srbije.

Pojavio se snimak neposredno posle pucnjave, na kome se vidi kako Vlaović leži na pločniku, dok dvojica muškaraca pokušavaju da mu pomognu. Dok jedan pokušava da ga reanimira, drugi mu je rukama pokrio ranu pokušavajući da zaustavi krvarenje. Kako se nezvanično saznaje ubica je prišao Vlaoviću s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat. Kamere su navodno snimile i samu likvidaciju škaljarca.

Uprkos svim naporima svedoka i lekara Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mesto zločina, mladić je preminuo na putu do bolnice. Na mestu zločina i dalje traje uviđaj, kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja.


„Isuse, pucao mu je u glavu, pucao mu je u glavu!“, vikali su unezvereni svedoci pucnjave.

Srbin je nakon zločina pokušao da pobegne, međutim uhapšen je nedaleko odatle i priveden u policijsku stanicu. Kako je saopštila hrvatska policija on je potom i uhapšen, međutim ni njegov identitet još nije saopšten javnosti.

Sumnja se da je ubistvo Crnogorca naručeno i da je reč o mafijaškom obračunu.

Vlaović prema policijskim izvorima slovi za bliskog člana škaljarskog klana iz Kotora. Ranije je bio osuđen u Crnoj Gori zbog učešća u ubistvu vođe navijača Crvene zvezde Marka Vesnića i ranjavanja njegovog kuma Ivana Markovića u Herceg Novom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare