„BILA SAM S NJIM U HITNOJ, MNOGO SAM LOŠE, NIJE MI DOBRO“ Oglasila se misica Dragana čiji je dečko, pripadnik škaljarskog klana, jutros UBIJEN NA PAGU

Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me – rekla je bivša srpska misica Dragana Banić, devojka pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića (38), koji je rano jutros likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj. Ubica, inače državljanin Srbije čiji identitet još nije poznat javnosti, uhapšen je.

Vlaović je bio na odmoru sa devojkom manekenkom Draganom Banić koja je ovu informaciju potvrdila za Kurir.

– Došli smo na odmor na ostrvo Pag. Ne znam šta se tačno dogodilo. Nisam videla taj trenutak, ali sam bila sa njim u hitnoj. Užasno mi je. Mnogo se loše osećam – rekla je za Kurir Banićeva koja je sa ubijenim Goranom bila u vezi dve i po godine

Manekenka nije mogla mnogo da priča od šoka.

– Sve je istina. Mnogo sam loše, nije mi dobro, jako sam loše, razumite me – gušila se u suzama nesrećna devojka koja je praktično bila svedok smrti svog momka.

Podsetimo, pripadnik škaljarskog klana Goran Vlaović, koji je rano jutros ubijen na Pagu u Hrvatskoj, iz kluba je izašao u društvu bivše srpske misice Dragane Banić kada mu je ubica, državljanin Srbije, prišao s leđa i pucao mu u glavu. Kako navode hrvatski mediji, Srbin mu je pucao u vrat iz pištolja sa prigušivačem, i čim je Vlaović pao na zemlju, dao se u beg.

I dok je Vlaović pao kao pokošen, ubica je počeo da beži i u begu je od sebe odbacio i pištolj.

Međutim, Srbin egzekutor nije daleko odmakao, jer ga je ubrzo presrela interventna jedinica i uhapsila ga.

Za sad sve ukazuje da je ubistvo bilo naručeno.

„Pa to je Goran, to je Goran!“, vikalo je nekoliko osoba koje su se zatekle ispred kluba, što očito znači da je Vlaović pre nego je ubijen, bio u društvu više osoba koje su ga poznavale.

On je, kako nam je reklo nekoliko sugovornika, već danima bio na Pagu i u društvu devojke i još nekih osoba tih je večeri bio viđan i u nekim drugim noćnim klubovima.

Navodno je bio i praćen i tek se treba ustanoviti je li bio samo pod „nadzorom“ egzekutora koji je trenutno na ispitivanju u zadarskoj policiji ili je u tome učestvovalo i više osoba.

Iako se spominjalo da je bilo sukoba i u klubu pre nego se dogodilo ubistvo, vrlo brzo se ustanovilo da to nije tačno.

Policija analizira snimke

Policija je već izuzela snimke nadzornih kamera, a postoje i brojni snimci onih koji su se oko 6 sati zatekli ispred kluba i snimali smrtno ranjenog Vlaovića i osobe koje su pokušavale da mu pomognu.

Šta je tačan motiv zbog kojeg je Vlaović likvidiran u klasičnoj „sačekuši“ policija istražuje.

Bivša srpska misica Dragana Banić bila je učesnica Parova i ranije je dovođena u vezu s nekim srpskim fudbalerima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare