TRINKIJERI TUŽIO PARTIZAN! Ovo su DETALJI TUŽBE: poznato je i kolika mu je bila plata

BAT je objavio presudu u slučaju između Andree Trinkijerija i Partizana, po kojoj su crno-beli dužni da plate 115.000 evra svom bivšem treneru. Presuda je zapravo doneta još pre šest meseci i može se reći da je Partizan dobro prošao jer je dužan da plati sedam puta manji iznos od onoga koji je tražio Trinkijeri, prenosi Telegraf.

U presudi koja ima 45 strana, možu se videti i određeni detalji iz ugovora Trinkijerija koji je imao sa Partizanom, gde su navedene čak i neke sitnice oko iznajmljivanja stana i njegovog održavanja, što je takođe plaćao Partizan.

Trinkijeri je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor po kojem je plata trebalo da mu se povećava iz godine u godinu.

Za prvu sezonu je imao mesečnu platu od 40.000 evra, za drugu je imao 50.000 evra, a za treću je trebalo da mu plata bude povećana na 55.000 evra.

Takođe, imao je zagarantovane i bonuse, 10.000 evra za osvajanje domaće lige, 5.000 evra za osvajanje Kupa Radivoja Koraća i 80.000 evra za osvajanje ABA lige. Ako bi u Evroligi ili Evrokupu stigao do Top 8 imao bi bonus od 15.000 evra, dok je bonus za fajnal for bilo kog evropskog takmičenja iznosio 25.000 evra, a bonus za evro titulu bi bio 50.000 evra.

Trinkijeri je u ugovoru imao i stavku po kojoj su sve obaveze kluba prema njemu morale da budu ispunjene u roku od pet dana.

U tužbi je otkriveno i da je Trinkijeri iznajmljivao stan u Beogradu koji je prema stavci ugovora morao da ima najmanje tri spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju, kao i da bude i maksimalno opremljen uz najmanje jedan TV, Wi-fi internet velike brzine…  Rentiranje je bilo na račun kluba i iznosilo je 2.000 evra mesečno. Takođe, klub je plaćao i dodatne troškove oko čišćenja i održavanja stana, a dugovanja za koja ih je Trinkijeri tužio iznosili su 1.600 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare