OGLASIO SE TONI NADAL. Da li se to NADAL VEĆ PREDAJE?!

Novak Đoković i Rafael Nadala sastaće se u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Uoči meča dvojice najboljih tenisera u istoriji oglasio se i Rafin stric, Toni Nadal.

On je negodovao zbog toga što će se ovaj duel igrati u večernjem terminu.

– Televizijski kanali i striming platforme zahtevale su da se meč odigra uveče i to je tako kako je, mi tu ne možemo ništa. Ono što Rafa mora da uradi jeste da prestane da razmišlja o tome i koncentriše se na meč, igra i vidi hoće li imati sreće – smatra Nadal, prenosi Republika.


Potom je objasnio zbog čega Rafi više odgovara da igra u dnevnom terminu.

– Vremenski uslovi menjaju intenzitet Rafinih udaraca. On udara slabije kada se igra uveče, zbog temperature, vlažnosti vazduha i stanja podloge, a Đokovićev udarac je jači i mnogo sigurniji u tim uslovima. Deluje kao sitnica, ali verujte da nije. Takvi sparni uslovi Novaku prave probleme u igri, a Rafi daju prednost. Logičnije je bilo da se igralo tokom dana, jer će se u tom terminu igrati i finale, ali šta da se radi. Verujem da ovo neće biti poslednji Rolan Garos za Rafu.

Iz narednih reči Tonija Nadala može se naslutiti da on svom nećaku ne daje ni najmanju šansu protiv Noleta.

– On se takmiči jer misli da ima šanse za pobedu, ali sa bolovima koje trpi, opcije se smanjuju. Kada imaš toliko bola svakog dana, to te iscrpi, i psihički i fizički. Ne možeš svake godine da se boriš i igraš na visokom nivou sa igračima najjačeg kalibra a da se te povrede ne odražavaju na kvalitet tvoje igre.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare