PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA MILETA IZ POŽAREVCA Majka i sinovi zanemeli na saslušanju, STARIJI PUŠTEN NA SLOBODU

U Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu danas su saslušani F. S., U. S. i V. S., majka i njena dvojica sinova zbog ubistva supruga, odnosno oca Miroljuba Stanojevića (65) u selu Dragovac kod Požarevca.

– Majka i njeni sinovi branili su se ćutanjem. Određeno je zadržavanje majci i njenom mlađem sinu na osnovu materijalnih dokaza. Stariji sin je pušten – navodi naš sagovornik.

– U ovoj fazi postupka nema dokaza da je stariji sin učestvovao u zločinu. Majka i mlađi sin terete se za ubistvo u saizvršilaštvu. U narednim danima biće ispitani svedoci – rekao je izvor „Kurira“ iz istrage.

Podsetimo, požarevačka policija uhapsila je juče F. S., U. S. i V. S. kojima se na teret stavlja ubistvo počinjeno pre godinu dana.

– Višemesečnim radom inspektori su došli do dokaza da su najbliži članovi porodice usmrtili Miroljuba. Miroljub je usmrćen sa dva hica iz puške – objašnjava naš sagovornik.

Kako je „Telegraf.rs“ pisao, zločin se dogodio prošle godine na Veliki petak. Tog dana policija je poznatog poljoprivrednika našla u zapaljenom automobilu u njivi na kraju sela. Kola su zapaljenja u pokušaju da prikriju zločin.

U prvi mah ništa nije ukazivalo da iza zločina kakav se ne pamti stoje članovi porodice. Sada osumnjičeni majka i sinovi, tada su spremili sahranu Miroljubu, nosili crninu i oplakivali ga.

Prema našim informacijama, oni su juče bili iznenađeni hapšenjem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare